PROTETIKA

Metalokeramičke krunice

Metalokeramičke fasete su fiksne protetske nadoknade koje se sastoje od osnove i keramike. Da budemo precizniji: to su keramički zubi sa metalnom osnovom, koji se navlače na prethodno izbrušen zub ili zubni implant.
Kliknite na fotografiju iz galerije da je vidite u punoj veličini:

bezmetalne krunice

Bezmetalne krunice se odlikuju otpornošću i čvrstoćom. Osnovna prednost im je to to što su veoma dugotrajne. Kliknite na fotografiju iz galerije da je vidite u punoj veličini:

MOBILNA PROTETIKA

Kada pacijentu nedostaje mnogo zuba jedna od jednostavnijih terapija je zubna proteza. U današnje vreme se sa zubnim protezama može postići kako funkcionalnost, tako i lep i prirodan izgled. Postoji više tipova i podela zubnih proteza, a među njih spadaju i parcijalne i potpune proteze.

Parcijalne proteze se koriste kada pacijentu nedostaje manji broj zuba i one se tada umeću među postojeće zube.

Totalna proteza nadomešta nedostatak zuba kod potpune bezubosti. Preporučuje se samo kao alternativno ekonomično rešenje za saniranje bezube vilice kada ugradnja implantata nije moguća.

PROTETIKA NA IMPLANTIMA

Proteze na implantatima su zubne proteze koje se pričvršćuju na zubne implantate. Zubni implantati se ugrađuju u vilicu i na njih se nadograđuju posebna sidrišta koja kasnije drže zubnu protezu. Više na ovoj STRANICI!

implanti

KERAMIČKE FASETE

Keramičke fasete (viniri) su idealan način da promenite oblik, boju ili izgled zuba. U ponudi imamo keramičke i kompozitne fasete

SVE USLUGE

ŽELITE DA ZAKAŽETE PREGLED?