Dentalni laser LightWalker at, fotona

Ubrzo nakon predstavljanja, Fotonin LightWalker dentalni laserski system je zadobio poverenje širokog auditorijuma, te i najveća priznanja za inovaciju i visoku tehnologiju. LightWalker-ov patentirani QSP (kvantni kvadratni puls) režim predstavlja važno tehnološko unapređenje koje poboljšava interakciju lasera sa tkivom. Ovo je korak unapred u ostvarivanju kliničkih zahteva za optimizovanjem komfora pacijenta, brzine i kliničkih rezultata.

LightWalker-ov vrhunski dizajn, izrada i patentirana tehnologija su ga učinile najbržim erbijumskim laserom za sečenje na svetu, ostavljajući iza njega čak i rotacione instrumente u smislu brzine i preciznosti, dok istovremeno nudi široku paletu vrlo efektivnih tretmana tvrdog i mekog tkiva. LightWalker-ov korisnički interfejs omogućuje jednostavnu i brzu selekciju radnog režima, a napredan sistem provođenja lasera poboljšava preciznost i performanse svakog tretmana laserom za optimalnu kliničku efikasnost.

Od konzervative, endodoncije i implantologije do periodoncije i hirurgije mekog tkiva, LightWalker laseri nude najkompletniji spisak kliničkih aplikacija u odnosu na bilo koji dentalni laser danas. LightWalker se dokazao čak i na polju kozmetičkih dentalninh tretmana, kao što su npr. Fotonino nežno, ali efikasno lasersko izbeljivanje zuba.

Tipične procedure tretmana LightWalker-om su brže, jednostavnije se izvode uz manje stresa za pacijenta i sa kraćim procesom zalečenja u odnosu na konvencionalne tretmane.

Fotona u ponudi ima tri tipa LightWalker lasera, a najnapredniji model je LightWalker AT, koji mi imamo u našoj ordinaciji.

LightWalker AT je opremljen Er:YAG i Nd:YAG laserima visokih performansi, state-of-the-art OPTOflex® artikulisanom rukom, nenadmašnom snagom od 20 W i Fotoninom, patentiranom, QSPpulsnom tehnologijom za ultimativne performanse i preciznost tretmana.

Stomatologija na visokom nivou – BEZ KOMPROMISA!

ŽELITE DA ZAKAŽETE PREGLED?