O NAMA

Stomatološka ordinacija “Dr Vladimir Milivojević” postoji od 2007. god i od samog osnivanja je stekla veliki broj pacijenata koji su imali samo jedan zahtev – KVALITET!

Ordinacija je opremljena najsavremenijim dijagnostičkim i terapijskim sredstvima, a materijali koji se koriste spadaju u sam vrh dentalne industrije.

Poseban značaj se pridaje konstantnom usavršanju i edukaciji o čemu svedoče sertifikati sa prestižnih evropskih i svetskih seminara.

Ordinacija raspolaže najsavremenijim laserom za obradu tvrdih i mekih tkiva Fotona LightWalker AT expert!

Time su terapijske i dijagnostičke usluge na nivou najsavremenijih i najopremljenijih evropskih ordinacija. Ovo je prvi i za sada jedini laser ove vrste na ovim prostorima.

Primenom lasera u mnogome se povećava komfor, a naročito kvalitet pružene usluge. LightWalker AT spada u sam vrh stomatološke laserske tehnologije: bez vibracija, neprijatnih zvukova i gotovo bezbolno (najčešće anestezija nije neophodna) možemo popravljati vaše zube, a posebno je značajna njegova primena u dečijoj stomatologiji.

Misija

Naša misija je da nadmašimo očekivanja pružajući izuzetnu stomatološku negu našim pacijentima i istovremeno izgradimo odnose poverenja sa njima. Sa velikom ljubavlju radimo ovaj posao i želimo da se naši pacijenti budu sigurni da će dobiti najbolju stomatološku uslugu koja može da im se ponudi na tržištu.

Vizija

Naša vizija je pružiti našim pacijentima stomatološko iskustvo koje za rezultat ima odnos izgrađen na poverenju, samopouzdanju, kvalitetu rada i izuzetnoj nezi pacijenata.
Dr Vladimir Milivojević kontinuirano radi na otkrivanju novih načina da bi svaki od naših pacijenata mogao da ima širok osmeh koji zaslužuju!

SERTIFIKATI DR MILIVOJEVIĆA

PREPORUKE

ŽELITE DA ZAKAŽETE PREGLED?